2023 – ’t kon hier wel spoken

Voorstelling ’t kon hier wel spoken’

Ook dit jaar trakteren wij u weer op een blijspel. Dit keer onder leiding van regisseur Hennie Meijerink, na 10 jaar een hernieuwde samenwerking. Wij zijn blij hem aan boord te hebben, met zijn vele jaren ervaring weet hij het beste uit ons te halen.
Ook zijn wij blij u te kunnen melden dat theater Theothorne te Dieren (toch) de locatie is van onze voorstelling op zaterdag 4 november 2023, een mooie plek om “ons (spook)kasteel” aan u te tonen.

Korte inhoud

Baron van Freutenbeum runt nu een hotel in het familiekasteel, maar het ontbreekt het hotel aan de nodige gasten. Om meer bezoekers te trekken heeft hij de landelijke krant verteld dat er een spook ronddwaalt in het oude kasteel. Dat heeft gewerkt, want dit weekend is het hotel volledig volgeboekt. Gelukkig staat de Baron er niet alleen voor want trouwe butler James loopt, ondanks zijn hoge leeftijd, nog steeds rond in het kasteel. Alleen gelooft de butler nog steeds niet dat de moeder van de Baron overleden is. Samen moeten zij het plan uitvoeren en van het kasteel een spookkasteel maken om de bezoekers niet teleur te stellen. Lukt het ze om de gasten voor de gek te houden, of gaat het écht spoken op het kasteel ?!