Vriend van Micro

Vriend van MicroOnze toneelvereniging bestaat 65 jaar en dat is mede dankzij de steun van donateurs en sponsors. Voordat een toneelstuk tot uitvoering komt, worden er diverse kosten gemaakt, zoals het betalen van auteurs­rechten, opvoerrechten, zaalhuur, verzekeringen, huur repetitieruimte, spullen aanschaffen voor het decor, kleding en de grime, enz. Helaas blijkt het niet altijd even gemakkelijk om als vereniging de kop boven water te houden. Ben je een liefhebber van toneel, wil je ons graag een steuntje in de rug geven, word dan vriend van Micro. Help mee zodat Micro voort kan blijven bestaan, mooie voorstellingen kan blijven maken en zich kan blijven ontwikkelen. Kortom, draag je steentje bij aan cultuur binnen Dieren.

Word Donateur van Toneelvereniging Micro!

U bent al donateur vanaf € 18,- per jaar (een hoger bedrag of een eenmalige bijdrage mag uiteraard ook). Wij zullen je direct per mail informeren als wij onze definitieve datum voor onze nieuwe uitvoering weten, want als donateur van Micro ontvang je een vrijkaart voor onze voorstelling!

Word Sponsor van Toneelvereniging Micro!

Als ondernemer is het mogelijk om ons te sponsoren en daarvoor doen wij graag iets terug! Wilt u ons steunen, dan zullen wij u zichtbaar maken, zodat ook u daar profijt van heeft.
Wij hebben hiervoor een 3-tal sponsorpakket ontwikkeld voor bedrijven, interessant voor de grotere én ook interessant voor de zeer gewaardeerde kleinere sponsoren. Sponsor worden kan al vanaf € 10 en voor € 5 meer is dat inclusief advertentie … maar wij zoeken wij altijd spullen en/of tegoedbonnen voor de verloting tijdens de pauze van onze voorstelling, dus dat is ook een optie. Kortom, ieder gebaar waarderen wij enorm.
Heeft u interesse, neem dan contact op via penningmeester@micro-toneel.nl of via het contactformulier contactformulier.